Dumbo

Dumbo

Dumbo

Introduktion

Velkommen til Dumbo boksen. Rul øre flapperne ud, eller øjenflapperne op… Det er tid til historietime med snack mama.

I denne omgang har jeg centreret boksen omkring nogle af de største brands.

Du bydes på kartofler med kartoffel smag, serveret side om side med blød vandmelonsslik og USA’s mest kendte peanutbutter producents Reeses Sticks; stive, stående i alt sin pragt, klar til at blive dyppet i den flydende karamelmidte, i verdens bedste skumfidus.

…og hvis du smager efter en ekstra gang, kan du måske mærke på tungespidsen, hvordan du smager på hele to, helt specielle limited edition snacks.

Snacks

Frugtbudding

Frugtbudding

Cocon

Frugtjuicebudding med klumper

Cocon budding er fra Malaysia og er lavet på ren frugtjuice, med klumper af Nata de Coco.

Hvis ikke du var subscriber under Clam boksen i april, hvor vi præsenterede en drink med Nata de Coco, må jeg hellere lige forklare dig hvad det er.

Det er som regel markedsført som kokosgele og fremstillet af fermenteret kokosvand, hvilket giver de her helt fantastiske klumper.

Vurderinger: 0
Tootsie Roll

Tootsie Roll

Vurderinger: 0
Pocky Coconut & Brown sugar

Pocky Coconut & Brown sugar

Pocky

Vurderinger: 0
Reeses sticks

Reeses sticks

Reese´s

Sticks med peanutbutter. Førende peanutbutterbrand i USA.

Vurderinger: 0
Cherryhead The Original

Cherryhead The Original

Små halv-hårde bolche/slik kugler med smag af kirsebær.

Vurderinger: 0
Watermelon Swums

Watermelon Swums

Blød vandmelonsslik

Vurderinger: 1
Cheetos Crunchy Jalapeno japanske

Cheetos Crunchy Jalapeno japanske

Cheetos

I Japan går de helt amok med underlige smagskombinationer. Det gjorde Cheetos også da de ramte landet. De har bl. a. lavet en Jordbær variant lige nøjagtigt til japanernes underlige smagsløg.

Cheetos Pepsi, en cola-chip, kom på banen i 2013 da de i deres vanvittige smags-laboratorie besluttede at ost og Pepsi er den ultimative kombo. Eller også var det fordi ejeren af Frito-Lay, der er virksomheden bag Cheetos, også ejer PepsiCo.

En forvokset friture-stegt Cheeto blev i 2016 født i samarbejde med Burger King. Navngivet Mac n’ Cheetos var en friturestegt Mozzarella Stick, coated i crunchy Cheeto Flaming Hot og blandet med pasta.

Vurderinger: 0
Rosemary Roasted Potatoes Pringles

Rosemary Roasted Potatoes Pringles

Pringles

Kartofler med kartoffel smag

Vurderinger: 0
Caramel filled + Double caramel chocolate Mallow

Caramel filled + Double caramel chocolate Mallow

The Mallows

Verdens bedste skumfidus?

3 helt nye produkter fra The Mallows, udkom d 9/6 22, og vi var blandt de absolut første til at bestille de 3 varianter hjem. Det vi modtog var en bid af himlen, drageret i to lag chokolade, der mellem lagene er sprinkled med saltflager, toppet med blød karamel i midten.

Det er ikke for sjov at den går under kategorien gourmet. Har du smagt den, kommer det sikkert ikke bag på dig, at The Mallows er ejet af søsteren til lakridskongen Johan Bülow, ejer af Lakrids by Bülow.

Du kan smage al tanken der ligger bag disse skumfiduser, så de hver gang lever op til perfektion.

Med en gennemsnitlig score på snacker standarden, på hele 3/2,5, er dette indtil videre vores højest ratede snack, i fællesskab.

Vurderinger: 1
Cherry Bubble Gum Soda

Cherry Bubble Gum Soda

Chupa Chups

Du kender sikkert Chupa Chups som slikkepindene du spiste som barn.

I starten af 1950’erne var Enric Bernat medejer i en marmeladefabrik. Da han nævnte at han gerne ville begynde at lave slikkepinde, forlod hans investorer ham.

Han synes ikke at slik var designet til børn, for det var ikke til at undgå at få beskidte fingre, når man spiste det. Derfor opfandt han at putte slik på en pind, hvor det i starten bare var træpinde. Selvom hans investorer ikke troede på ham, blev konceptet et hit allerede efter 5 år.

Det er en genistreg det de gør med sodavanden, for det er de samme ingredienser fra deres slikkepinde de bruger, for at fremstille deres drikkevarer, i stedet for at gøre dem til en fast form, laver de sodavand på dem. Derfor har de også alle mulige smage som bl.a melon, mango og vindrue.

(…. Og så var Chupa Chups den første slik der blev sendt til en rumstation)

Vurderinger: 0