Artikler

Verden sureste slik - Black Death

Hvis du troede, at du havde prøvet det sureste slik, så tænk igen. Black Death står som en uovertruffen mester i kategorien for det sureste slik i verden. For dem, der søger en mund-vandende udfordring, er dette slik et must-prøve. Læs videre for at dykke dybere ned i den overvældende verden af Black Death. Når folk først hører navnet, Black Death, kan de være lidt tøvende. Men navnet afspejler virkelig den kraft og intensitet, som denne slik bringer. Det er ikke kun det sureste slik i verden, men det byder også på en kompleks smagsprofil, der efterlader dig ønskende mere.

Bjarke Sporring

Hvordan laver man Buldak Nudler (verdens stærkeste nudler)?

Hvis du har været på jagt efter verdens stærkeste nudler, er du sandsynligvis stødt på Buldak Nudler. De stammer fra Sydkorea og er berygtede for deres brændende smag og har endda givet anledning til forskellige online udfordringer. Er du klar til selv at lave og smage dem? Lad os komme i gang!

Bjarke Sporring

Hvordan FROD er den perfekte team building oplevelse til din virksomhed

I den hurtige verden af virksomhedsmiljøer er jagten på innovative måder at forbinde, motivere og forbedre teammoralen konstant. Træd ind i FROD-abonnementet – en genial blanding af underholdning, kultur og gastronomi. Lad os dykke ned i, hvorfor FROD ikke bare er en anden abonnementsboks, men en banebrydende virksomhedsoplevelse.

Bjarke Sporring

Hvordan bliver mochi og mochi is lavet?

Fra zen-haverne i Kyoto til Tokyos pulserende gader står den japanske delikatesse kendt som mochi is som et sødt symbol på harmoni. Men hvad går der ind i fremstillingen af disse lækre godbidder? FROD tager dig med på en rejse bag sløret for at udforske mochi isens alkymi.

Bjarke Sporring

Hvordan laver man tyggegummi?

Tyggegummi har besat vores sind og mund i generationer, og tilbyder en enkel, men fascinerende fornøjelse. Men har du nogensinde pauset midt i tygningen for at overveje, hvordan dette vidunder kommer til? FROD inviterer dig til at dykke ned i tyggegummikunstens verden—en rejse fra ydmyge begyndelser til moderne kompleksitet.

Bjarke Sporring

Fra skærmtid til familietid: Hvordan en FROD snack-boks kan skabe familiestunder

Fra skærmtid til vores tid: Oplev, hvordan FROD-snackabonnementsboksen kan omdanne passiv skærmtid til aktiv familiebinding. For bare 199 kr. om måneden bringer FROD en verden af de skønneste snacks lige til din dør, og skaber ikke bare snacktid, men værdifulde familieminder.

Bjarke Sporring

3 fængslende GIN COCKTAILS der kan imponere gæsterne

Den Bohemiske Elixir: En Cocktail med Bleu d'Occitanie Oplev den farverige alkymi mellem gin og Bleu d'Occitanie sodavand i en fusion, der er så fortryllende som en sommer i Provence. Uglenes Tusmørke: En Mystisk Blanding med Strix Cola Når visdommen i Strix Cola møder ginnens dristighed, får du en cocktail, der er lige så mystisk som tusmørke. Den Spanske Danser: Gin Fizz med Lemon & Pepper Chips En cocktail der tapper ind i sprødheden af Lemon & Pepper Chips, og omdanner ginen til en livlig dans af smage. Hver af disse cocktails bringer en intim oplevelse og en fortælling, som Ogilvy ville beskrive som en cocktail af menneskelige sandheder og brand-brilliance. Skål for din næste smagsfulde rejse!

Bjarke Sporring

At mestre den famøse iskaffe: FRODs ultimative guide til de top 3 bedste iskaffer

For mange er iskaffe ikke bare en drik - det er en livline. Den forførende kombination af koffein og kølende forfriskning er uovertruffen på en varm morgen. Dog kan man ved at gå ud over den typiske iskolde bryg opleve en overflod af forførende smagsoplevelser. Vi har bevæget os ind i hjertet af kaffekulturen, og fra det præsenterer FROD det bedste af det bedste inden for iskaffeopskrifter.

Bjarke Sporring

TikTok-bølgens virale snacks: 3 snacks, der væltede internettet og hvordan man laver dem!

TikToks fremkomst har givet anledning til en række virale snacks. Disse godbidder, ofte enkle i skabelsen, har taget verden med storm og sendt alle - fra børn til voksne - løbende til deres køkkener. Her er tre af de mest ikoniske TikTok-snacks, som du sandsynligvis har set på dit feed, sammen med billedforslag for at fange din kulinariske fantasi. Vi snakker om hvordan man laver Dalgona Kaffe, Pandekage "Cereal" og Feta Pasta Bake.

Bjarke Sporring

Top 3 snacks du aldrig har hørt om

Er du træt af de samme kedelige snacks? Opdag de tre mest eksotiske snacks, du sandsynligvis aldrig har hørt om! Fra Koreas Hvid Druesaft med hele druer til Japans sjældne Fanta Hvid Fersken og Østasiens historiske Shiitake-svampe. Læs vores artikel og tag dine smagsløg med på et globalt eventyr!

Bjarke Sporring