Big Bra(i)nd

Big Bra(i)nd

Big Bra(i)nd

Introduktion

Månedens skål hjerne-sovs er bygget af:

Coca Cola, Jelly Belly, Pipers

Tyske Katjes, Trolli og Fererro

Oplev snack-pack-seption: en snack pack inde i en snack pack.

Skål.

Snacks

Blåbær sodavand

Blåbær sodavand

Ahoj Brause

Forskellige Ahoj Brause sodavande

En Blåbær sodavand, lavet på brusepulver fra det kendte, tyske brand Ahoj Brause.

Samme brand som de brusende bidder/tabeletter. Der kan du også læse lidt mere om brandet og hvad der er med de her produkter. 

Blå bær
Vurderinger: 5
Katjes Yoghurt Gums

Katjes Yoghurt Gums

Katjes

Katjes - Vi kender brandet fra hylderne i den nærmeste dagligvare-butik, og nogen af jer kender det måske godt nok til, at kende til deres brand som det "sunde slik". 

Nogle af de danske kendinger

Som en lille sidehistorie har Tristan og jeg (Maria) lige været til eksamen i forbindelse med vores uddannelse: Innovation og entreprenørskab. Her havde jeg netop taget denne her boks med. Censor tager så fat i posen med Katjes og spørger os: "jeg er ikke sikker på jeg forstår produktet. Er i sunde eller usunde snacks? For meget af det her er jo ikke sundt, men så har i sådan noget som Katjes i - og det er jo sundt" 

Katjes opstod også i Tyskland, hvor det begyndte i 1910. 


Her måtte jeg grine lidt, og fortælle hende at boksen altså ikke kan defineres som sund, selv hvis den var fyldt med Katjes - men det er i virkeligheden en fantastisk repræsentation af hvor godt det har lykkes Katjes at brande deres produkt som det sunde slik. De går nemlig meget op i bæredygtighed, og at deres produkter er så naturlige som muligt.

Deres smagsstoffer er fra ægte frugt, og i deres udvalg af ingredienser har de bæredygtighed for øje. Størstedelen af deres produkter er både veganske og vegetariske og deres emballage er lavet på genbrugelige materialer.

Yoghurt som smagsvariant

An image of something

Yoghurt er en af de nyere, trendy smagsvarianter. Specielt blandt de tyske brands støder jeg meget på smagen i diverse snacks. Dette har jeg valgt at give jer en smagsprøve på, både i denne yoghurt vingummi, så vel som Ferreros Yogurette chokolade stænger.

Vurderinger: 6
Yogurette

Yogurette

Ferrero

3 små chokoladestænger med fyld.

Chokolade på højt niveau kommer ikke af ingenting. Ferrero har nemlig gjort det igen.

Ferrero er nemlig brandet bag mange af de store, succesfulde snacks på det internationale markedet, lige fra det amerikanske marked, med Baby Ruth, Crunch og Butterfinger, som der kendes fra filmene, til udvalget på din nærmeste Netto-hylde, hvor du finder bl.a Kinder Brueno og Nutella.

Forskellige Ferrero-produkter

Jeg lod mig inspirere af noget andet chokolade, og puttede en Yogurette-stang i fryseren i et par timer, og jeg vil klart anbefale det. Den kolde yoghurt- og jordbærcremefyld gør sig klart bedre, end halvsmeltet i sommervarmen. Giv det et skud. Hvad synes du? 

Vurderinger: 8
Knuffels skinke og ost

Knuffels skinke og ost

XOX Group

Toast chips

Små, hullede, vaffelformede crisps, først med smag af ost, så efterfulgt af noget der minder om røget skinke.

XOX group startede i 1908 som en kiksefarbrik. Senere hen har den udviklet sig til at specialisere sig indenfor salte snacks. Siden er sortimentet kun steget, hvortil de bidrager til Tysklands interessante udvalg af specielle snacks

Vurderinger: 7
Coca Cola Vanilje og Kirsebær

Coca Cola Vanilje og Kirsebær

Coca Cola

Denne specifikke drikkevare er dedikeret til vores snacker-homie Lind, efter en snack efterspørgsel på vores discord kanal. 

Kom endelig og join os: https://discord.gg/qYbwyT9R

Coca cola og julemanden, som vi kender ham

Coca-Cola spillede en betydelig rolle i at popularisere det moderne billede af julemanden, som vi kender ham i dag. Det moderne portræt af julemanden som en munter, rund figur iført en rød dragt med hvidt skæg kan tilskrives indflydelsen fra Coca-Colas reklamekampagner i begyndelsen af det 20. århundrede.

Det aller første portræt af coca colas julemand
Vurderinger: 6
Soja-hvedesnack med stuvet smag

Soja-hvedesnack med stuvet smag

SHUDAOXIANG

Månedens oplevelse: Lidt guld til FROD-spillet.

Når du mangler en "klam" snack at udfordre en ven med, så giv ham en skive af denne klump særling. Den er lavet på en blanding af soja, hvede og kartoffelmel, og så er den krydret på en måde der overhoved ikke minder om noget der findes blandt vestens snacks.

Vi har tidligere haft en anden smagsvariant af de her i, men efter alle jer dejlige familier er kommet til, tænkte jer, at jeg hellere lige må introducere jer for en meget interessant konsistens - så har i jo også noget grænseoverskridende at mixe op med i spillet.

Jeg er for evigt kæmpe fan af asiens underlige kulturelle oplevelser.

Billede fra Sichuan 

Denne specifikke snack er kendt fra det Sichuanske køkken, der er en provins i Kina. Sichuan-køkkenet er kendt for sine stærke og krydrede smage, samt sichuan peberen jeg introducerede jer for som ingrediens i pærejuicen, fra sidste måned.

Vurderinger: 6
Snack Pack: ost og urter

Snack Pack: ost og urter

Coppenrath

Er det en fugl? nej det er mini-kiks 

Den tyske virksomhed Coppenrath går næsten 200 år tilbage, og blev først kendt for deres honningkager, der blev en kæmpe sensation spredt ud over hele verden. Siden da har de udviklet sig indenfor bageri og laver i dag mange forskellige slags kiks og kager, og er ikke bange for at komme op med en opskrift der er ud over det normale.

Et udsnit af Coppenraths kiks og kager

Fra innovative bager-typer. Here you go. Kiks med udtryk.

Vurderinger: 6
Sprøde puffede ris

Sprøde puffede ris

Frigeo

Oprindelsen af puffed rice

Processen med at puste ris menes at stamme fra det gamle Indien.

Legenden siger, at en smart kok ved et uheld opdagede teknikken til at lave puffed rice, mens han forberedte ris til en kongelig fest. Kokken tabte en gryde ris ned i varm olie, hvilket fik risene til øjeblikkeligt at udvide sig og skabe en let, sprød tekstur.

Dette uventede resultat begejstrede kokken og imponerede hoffet, hvilket førte til populariteten af puffed rice som en lækker og unik snack.

farvestrålende, poppede ris

Med tiden er der blevet udviklet forskellige varianter og smagsvarianter af puffed rice over hele verden, herunder Fruchtiger Knusper Puffreis mit Mais. Denne frugtagtige version kombinerer sprødheden af puffed rice med sødmen fra frugt, og tilbyder en speciel og innovativ opfindelse indenfor snackverden.

Vurderinger: 4
Dild og Jalapeno chips

Dild og Jalapeno chips

Pipers

Pipers er et anerkendt og vidt spredt brand i de britiske kredse. De er kendt for deres høje kvalitet indenfor produktion at chips, for de har mange forskellige, fede varianter. 

Dette er klart min foretrukne Pipers variant. Jeg er en kæmpe sucker for dild og jeg fandt ud af, at jeg elsker jalapeno chips, dengang vi i fællesskab blev introduceret for Pringles med jalapeno (Skud ud til dig der faktisk var med dengang, og stadig er her).

Den store udgave af den lille variant du sidder med

Jeg har vitterligt ventet i et år på, at denne her Pipers variant skulle komme til Danmark igen, for at jeg endelig kan dele dem med jer nu.

Vurderinger: 6
Brusende bidder

Brusende bidder

Ahoj Brause

Ahoj Brause brandet er et stort, tysk brand, der har lavet forskellige produkter med brusende fornemmelse i fokus.

Brandet startede i 1925 hvor de var kendt for deres pulverdrik-mix, der ville skabe en boblende drik, når det blev blandet med vand. 

Bruse tabeletter i  blokke 

I forlængelse af succesen de skabte med den boblende pulverdrik, gik de videre til slik, hvortil de her brussende tabeletter kom vil verden, der bruser når de kommer i kontakt med spyt. 

Jeg prøvede selv fejlagtigt at putte dem i et glas vand hvortil der altså ingen reaktion var på dem. 

De 4 forskellige brusende slik-tabeletter er med smagene hindbær, æble, citron og appelsin. 

Vurderinger: 8
Jelly Bean Freeze pops

Jelly Bean Freeze pops

Jelly Belly

Jelly Belly er et kæmpe brand, mest af alt kendt for deres jelly beans.

Jelly Belly beans

Brandet har eksisteret side 1800 tallet, hvor det opstod i USA, Illinois. Dengang producerede de slik som candy corn, mintpastiller og tyggegummi. Dog først da deres jelly bean blev til i 1960, tog brandets popularitet fart. 

Idag er Jelly Belly absolut mest kendt for deres mange varianter af jelly beans, der har passeret hele 100 forskellige smage. 

Hvilken variant er din favorit?

Vurderinger: 5
Trolli Sure ildfluer mini

Trolli Sure ildfluer mini

Trolli

Trolli startede i 1975 i Tyskland, hvor de startede med at lave traditionelle vingummibjørne. De vendte dog hurtigt snuden mod at lave mere specielle produkter, for at adskille sig fra konkurrenterne på markedet.

Trolli Sour Brite Crawlers

Deres signatur slik blev Trolli Sour Brite Crawlers, der kominerer det sure os det søde. Denne slik har siden udviklet sig til at kunne skaffes i flere forskellige former, f.eks som blæksprutter, hajer eller dovendyr - og ja, disse mini ildfluer. 

Brandet eksploderede da det i 2000 kom til USA og er siden kendt for sine forskellige, unikke, sure og søde vingummivarianter.

Idag sælger Trolli deres produkter i 80 lande og har fabrikker i både Tyskland, Spanien, Indonesien, USA, Kina og Tjekkiet

Vurderinger: 7
Honeycomb belgisk chokolade med saltet karamel / M&Ms salted caramel

Honeycomb belgisk chokolade med saltet karamel / M&Ms salted caramel

Yummycomb

De her chokoladeovertrukne bikager, var jo tænkt som den ultimative snack der skulle binde hele boksen sammen, med denne éne, store smagsoplevelse, af en ultimativ snackbar snack. 

Bikager overtrukken af belgisk chokolade med havsalt

Importeret hele vejen fra United Kingdom, er de tiltænkt af være månedens stjerne - Lever de op til det? 

Stik mig et hot take og lad mig høre din mening.

Hvorfor er der to forskellige ting i?

Lad mig give lidt indsigt i forretningen
Denne her måned er gået så vanvittigt. Vi have et mål i starten af måneden: 150 dejlige, snack-glade abonnenter.

Dog har vi denne måned testet ny målgruppe til boksen, og siden vi har lagt vores øjne på familier, har vi set et ret vildt match. Det lykkes os at ramme målet på 150 subs allerede halvanden uge inde i måneden.

Så for at nå vores fulde vækstpotentiale for måneden, blev den i sidste øjeblik sat op til 180.

Jeg, der også er indkøber, (hej. Maria her) havde kun bestilt 156 poser honeycomb hjem,  og jeg kunne ikke bestille så lille et parti hjem, det ville kræve, at købe dem hjem jeg manglede. Honeycomb kommer fra UK og er ikke er tilgængelige i almindelige webshops, så jeg kunne heller ikke købe dem der. Så jeg har må improvisere.

Derfor er der M&Ms salted caramel i 24 bokse - så sidder du med en boks med M&Ms, er du en af de sidste 24 bokse. Jeg håber ikke det er en skuffelse - jeg synes hvert fald begge snacks er mega snackbare.

Vurderinger: 7